דרס למוות אישה בחניון של איכילוב

בית החולים איכילוב תל אביב

פרקליטות המדינה הגישה לבית המשפט לתעבורה בבת ים כתב אישום נגד יצחק דרסה, בן 79, בגין גרימת מוות ברשלנות של דליה דרומי ז”ל, בת 77, בתאונת דרכים שהתרחשה בחניון בית החולים איכילוב בתל אביב. האירוע התרחש באפריל 2024, כאשר דרסה פגע במנוחה עם רכבו בעת שיצא מהחניון, מה שגרם לה לנפילה.

לאחר התאונה, ניידת מד”א הוזעקה למקום והעבירה את דרומי לחדר המיון בבית החולים איכילוב כשהיא מחוסרת הכרה. למרות המאמצים להצילה, היא נפטרה מפציעותיה כשבועיים לאחר האירוע.
בכתב האישום שהוגש על ידי עו”ד גיא גורן מפרקליטות מחוז תל אביב, נטען כי התאונה נגרמה בשל נהיגתו הרשלנית של הנאשם, אשר נהג בחוסר תשומת לב לחיי אדם. הפרקליטות ציינה כי הנהג נהג בקלות דעת ובחוסר זהירות שהובילו לתוצאה הטרגית.
הפרקליטות ביקשה מבית המשפט לשלול את רישיון הנהיגה של דרסה עד לתום ההליכים המשפטיים נגדו, תוך הדגשה של הסכנה שנשקפת מהמשך נהיגתו.

לגלות עוד מהאתר חדשות תל אביב TEL AVIV - TLV

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

חדשות

לגלות עוד מהאתר חדשות תל אביב TEL AVIV - TLV

כדי להמשיך לקרוא ולקבל גישה לארכיון המלא יש להירשם עכשיו.

להמשיך לקרוא