כוחות משטרה עצרו בסוף השבוע פורץ בן 36 מחיפה בשעת מעשה ברחוב בעל העקידה בתל אביב, לאחר שקיבלו דיווח על רעש ניפוץ זכוכית. במהלך חקירתו התגלה כי החשוד ביצע פריצה נוספת ברמת גן, והוגש כנגדו כתב אישום חמור.
מעצר דרמטי בעקבות ניסיון הימלטות מחלון
בסוף השבוע האחרון התקבל דיווח במוקד המשטרה אודות אדם חשוד ששהה בתוך דירה ברחוב בעל העקידה בתל אביב, ובמקביל דווח על קולות ניפוץ זכוכית שנשמעו מהמקום. למקום האירוע הוזעקו באופן מיידי כוחות משטרה מתחנת מרחב איילון, אנשי השיטור העירוני וכן יחידת סל”ע, אשר החלו בסריקות.
הכוחות שהגיעו לזירה איתרו את החשוד בשעת מעשה. כאשר הבחין הפורץ בנוכחות המשטרה, הוא ניסה להימלט באמצעות קפיצה מחלון הדירה, אך נתפס ונעצר באופן מיידי על ידי הכוחות שהקיפו את המבנה. המעצר המהיר מנע נזק נוסף והביא לטיפול מיידי באירוע הפריצה.
חשיפת רצף פריצות: מגנבות כסף ותכשיטים
החשוד שנעצר, גבר בן שלושים ושש תושב חיפה, הועבר לחקירה בתחנת המשטרה. במהלך חקירתו התגלתה מעורבותו בפריצה נוספת שבוצעה זמן קצר קודם לכן. על פי החשד, אותו אדם פרץ גם לדירה בעיר רמת גן, משם גנב סכומי כסף מזומן ותכשיטים.
חשיפת הפריצה הנוספת מלמדת כי החשוד ביצע לכאורה סדרת עבירות רכוש באזור המרכז, וכי מעצרו על חם בתל אביב קטע רצף פעילות עבריינית. לאחר סיום החקירה ואיסוף הראיות כנגדו, הוחלט להגיש כנגד החשוד כתב אישום חמור בגין עבירות הפריצה והגניבה.
פעילות משולבת נגד פשיעת הרכוש
מעצר הפורץ מדגיש את החשיבות של עירנות התושבים ודיווח מיידי לרשויות. שיתוף הפעולה בין כוחות המשטרה, השיטור העירוני ויחידות מיוחדות כאלו סייעו ללכוד את החשוד בזמן אמת, ולהביא לסיומה של חקירה מהירה שהובילה להגשת כתב האישום. הפעילות הממוקדת במרחב איילון, האמונה על השקט והביטחון בלב גוש דן, מסייעת להרתיע עבריינים המבקשים לנצל את צפיפות הערים לצורך ביצוע עבירות רכוש.
חדשות תל אביב מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו למייל: tellavivnews@gmail.com


