פרשת סחר בנשים: כתבי אישום הוגשו נגד שלושה תושבי המרכז

סחר בנשים

פרקליטות מחוז תל אביב הגישה לבית המשפט כתבי אישום חמורים נגד שלושה נאשמים המואשמים בהבאת נשים מחו”ל והעסקתן בזנות בדירות שונות בתל אביב.


חשיפת רשת עבריינית להפעלת בתי בושת בתל אביב

פרקליטות המדינה, באמצעות עורכת הדין אריאלה נבון, הגישה לבית המשפט המחוזי בתל אביב כתבי אישום נגד שלושה תושבי המרכז. כתבי האישום מייחסים לנאשמים, כל אחד על פי חלקו, שורה של עבירות חמורות, בהן הבאת בני אדם לישראל לצורך עיסוק בזנות, ניהול מקום לזנות, סרסרות ועבירות נוספות. על פי טענות הפרקליטות, הנאשמים פעלו כחלק מרשת עבריינית מאורגנת שמטרתה הייתה להביא נשים ממדינות שונות כדי להעסיקן במתן שירותי מין בתשלום. פעילותם התנהלה בדירות שונות ששכרו ברחבי תל אביב.

שיטות הפעולה של הרשת ומניפולציות על הנשים

על פי הנטען בכתבי האישום, הנאשמים ושיתפו פעולה עם אדם נוסף ופעלו במודל קבוע. הם פרסמו מודעות בחו”ל שפנו לנשים, דאגו לאיסוף שלהן משדה התעופה עם הגעתן לישראל והסתירו מהרשויות את מטרת הגעתן האמיתית. הנשים שוכנו בדירות ייעודיות ששימשו בתי בושת, ופרסומן ללקוחות בוצע דרך רשתות חברתיות. בתמורה ל”השירותים” שסופקו לנשים, נדרשו הן לשלם לנאשמים חלק מדמי השכירות וכן מחצית מהרווחים שהושגו. הנאשמים היו אלה שניהלו את הקשר הישיר עם הלקוחות, קבעו את התעריפים ופיקחו על פרסום שירותי המין.

מעשי אלימות ותקיפות מצד הנאשמים

פרשת הסרסרות חשפה גם מספר אירועי אלימות קשים. באחד המקרים המצוינים בכתב האישום, אחד הנאשמים, אלכס, הגיע לאחת הדירות בה שוכנו הנשים, ולאחר שהתקלח, אנס לכאורה אחת מהן. במקרה נוסף, נאשמת נוספת, לטיבינסקי, הכתה לכאורה בפניה של אחת הנשים עם בקבוק, לאחר שדרשה ממנה סכום כסף והיא סירבה לשלם אותו. בבקשת המעצר שהוגשה לבית המשפט ציינה הפרקליטות כי מדובר בעבירות חמורות במיוחד שגרמו למתלוננות לעזוב את מדינותיהן על מנת לעבוד בזנות. עוד הדגישה הפרקליטות כי הנאשמים יצרו תשתית נוחה על מנת להבטיח את הגעת הנשים מרצונן, תוך רכישת כרטיסי טיסה והבטחה להכנסה גבוהה. כל זאת, במטרה להכניס אותן למעגל הזנות ולנהל את בתי הבושת תוך קבלת רווחים כספיים.


חדשות תל אביב מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו למייל: tellavivnews@gmail.com.

כתיבת תגובה

חדשות