עמותת ‘ויגן פרנדלי’ ומחסני הטבעונות משתפים פעולה בקמפיין גיוס המונים להקמת רשת סופרמרקטים טבעונית בפריסה ארצית.

מהפכה טבעונית: רשת סופרמרקטים טבעונית ראשונה בישראל
עמותת ‘ויגן פרנדלי’ ומחסני הטבעונות יוצאים בקמפיין גיוס המונים שאפתני במטרה להקים את רשת הסופרמרקטים הטבעונית הפיזית הראשונה בישראל. הרשת החדשה, אשר גייסה לעת עתה 1.5 מיליון ₪, תציע מגוון עצום של מוצרים טבעוניים מכל הסוגים, תחת קורת גג אחת.
מגוון מוצרים רחב ובמחירים נגישים
הרשת תציע מגוון עצום של מוצרים טבעוניים, כולל טופו, תחליפי בשר, גבינות טבעוניות, פירות, ירקות ומעדנייה ייחודית. רוב המוצרים יהיו תוצרת ישראלית, כאשר יצרנים מקומיים ייצרו מוצרים ייחודיים במיוחד עבור הרשת. אחד הדגשים המרכזיים של הרשת יהיה הצעת הסל הטבעוני הבסיסי הזול ביותר בישראל, במטרה להפוך את הטבעונות לנגישה ומשתלמת יותר עבור הצרכנים.
פתיחת סניפים בפריסה ארצית
הסניף הראשון של הרשת צפוי להיפתח עד סוף השנה בתל אביב, בשטח של כ-300 מ”ר. לאחר מכן, הרשת מתכננת להתרחב לערים נוספות ברחבי הארץ, ביניהן חיפה, באר שבע, ירושלים ואשדוד.
הטבות מיוחדות לתורמים בקמפיין גיוס ההמונים
במסגרת קמפיין גיוס ההמונים, מוצעות לתורמים אפשרויות תמיכה ייחודיות. כל תרומה תזכה את התורם בקופון בשווי 110% מסכום התרומה (115% לחברי ויגן אקטיב), שניתן יהיה לממש במחסני הטבעונות או בסופר החדש לאחר פתיחתו. בנוסף, תרומות בסכום של 500 ₪ ומעלה יזכו את התורמים במארז מוצרים בשווי 75 ₪, תרומות של 750 ₪ במארז בשווי 100 ₪, ותרומות של מעל 1000 ₪ יזכו גם בהנחה קבועה של 10% להזמנות מהסופר החדש למשך שנה שלמה.
חזון הרשת: קידום הטבעונות בישראל
עמרי פז, מנכ”ל ומייסד עמותת ויגן פרנדלי, מדגיש כי המיזם החדש נועד לקדם את אורח החיים הטבעוני ולהפוך אותו לנגיש יותר לציבור הרחב. לדבריו, כל הרווחים שיופקו מהסופר יופנו לקידום מטרות טבעוניות. דני אלוביץ’, מנכ”ל-שותף במחסני הטבעונות, הוסיף כי הסופר הטבעוני הראשון יאפשר להרחיב את ההיצע, להוזיל מחירים ולייבא מוצרים חדשניים שטרם נראו בישראל.
לגלות עוד מהאתר חדשות תל אביב TEL AVIV - TLV
Subscribe to get the latest posts sent to your email.