מרכז הקניות גן העיר מזמין לבוקר מיוחד שמוקדש לעולם התיבול והטעם, בהשתתפות שני אלון, זוכת “המירוץ למיליון” ומומחית קולינריה. האירוע, שיתקיים בתל אביב, יכלול סדנת טעמים וטיפים לעיצוב שולחן חגיגי, כחלק מההשראה שמעוררת תוכנית “מאסטר שף”.
בוקר של השראה קולינרית במרכז העיר
מרכז הקניות גן העיר תל אביב מכריז על קיום אירוע מיוחד תחת הכותרת “שישי נשי – מאסטר התיבול עם שני אלון”. האירוע מתוכנן להתקיים ביום שישי, 7 בנובמבר 2025, וימשך משעות הבוקר, 09:30, ועד 12:30. הוא נועד לספק חוויה מעשירה, המשלבת עולם של טעמים, סטייל והשראה במרכז העיר תל אביב.
האירוע מתקיים ברוח ההצלחה של תוכניות בישול פופולריות, ופונה לכל מי שחשה חיבור למטבח ולעשייה הקולינרית. במרכזו, יעמוד עולם התיבול, שלעיתים קרובות מהווה את ההבדל בין מנה רגילה ליצירת מופת קולינרית.
סודות התיבול של שני אלון ועיצוב השולחן
את הבוקר תנחה שני אלון, דמות מוכרת מהטלוויזיה כידועה בכישורי הבישול שלה, והיום היא הבעלים של מותג “תבליני אלון”. במסגרת הסדנה, תחשוף אלון את הסוד הקולינרי לפיו כל מנה טובה מתחילה ומסתיימת בתיבול איכותי ומדויק.
המשתתפות ילמדו טכניקות להפיכת מנות שגרתיות למנות יצירתיות ומעוררות תיאבון. יינתנו דגשים מיוחדים על שילובי טעמים לא שגרתיים – מתוק מול חריף, חמוץ ומלוח – וכן טיפים ליצירת איזון טעמים מושלם ומראה מוקפד לכל מנה.
חלק נוסף מהאירוע יוקדש לעיצוב שולחן וצילחות. מעצבת הבית של רשת טולמנס דוט תעניק טעימות של השראה בתחום זה, על בסיס קולקציות העיצוב היוקרתיות של הרשת, הכוללות פריטים למטבח, שולחנות וחללי אירוח מעוצבים.

פרטים, הרשמה ופרסים
האירוע מיועד לכל אישה שמוצאת עניין ואהבה בעולם המטבח ושואפת לפתוח את סוף השבוע עם תוכן מעורר השראה, המשלב טעם, יצירה וחיבור אישי.
במהלך הבוקר תתקיים הגרלה חגיגית בין המשתתפות, כאשר הפרס לזוכה יהיה מארז מעוצב מתנת טולמנס דוט. בנוסף, יחולקו מתנות מפנקות בהפתעה לכלל המשתתפות.
הפרטים החשובים לקיום האירוע:
-
מתי: יום שישי, 7.11.2025
-
שעות: 09:30–12:30
-
איפה: גן העיר תל אביב, רחוב אבן גבירול 71
-
השתתפות: בתשלום סמלי של 60 ש”ח
-
הרשמה ורכישת כרטיסים: https://bit.ly/NASHI1125 (כרטיסים בהנחה מיוחדת ברכישה מוקדמת בדיגיטל).
חדשות תל אביב מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו למייל: tellavivnews@gmail.com


