עדכון אחרון ב – יום חמישי, 24 אפריל 2025, 6:02 על ידי חדשות תל אביב
גנב רעול פנים נתפס עם השלל לאחר פריצה למספרה יוקרתית ברחוב בן יהודה בתל אביב, המשטרה מבקשת להאריך את מעצרו.
גנב רעול פנים נתפס “על חם” לאחר פריצה למספרה יוקרתית
בפעולה משותפת ומהירה של שוטרי מרחב ירקון וסיירי אגף סל”ע של עיריית תל אביב, נעצר בליל שלישי (22.4.2025) גבר בן 29, תושב מזרח ירושלים, בחשד שפרץ לסלון עיצוב השיער “מישל מרסייה” הממוקם ברחוב בן יהודה 209 בצפון הישן של העיר. החשוד נתפס בעת שיצא מהמקום כשהוא רעול פנים ועוטה כפפות, ובחזקתו שני תיקים מלאים ברכוש גנוב.
דיווח על פריצה באמצע הלילה הוביל לתפיסה מהירה
האירוע התגלגל לאחר שבמרחב ירקון, בתחנת תל אביב צפון, התקבל דיווח דחוף על גבר שנצפה כשהוא משחית סורג של מספרה הממוקמת בלב אחד הרחובות המרכזיים בעיר. בעקבות הדיווח המיידי, צוותי שיטור מתחנת תל אביב צפון, שוטרי תחנת גלילות וסיירי אגף סל”ע הגיעו במהירות שיא לזירת האירוע.
עם הגעתם למקום, השוטרים זיהו את החשוד כשהוא עומד סמוך לחלון המספרה השבור, פניו מכוסות והוא עוטה כפפות על ידיו. ברגעים אלה ממש, הוא שלף שני תיקים מתוך המספרה דרך החלון הפרוץ וניסה להימלט מהמקום. תגובתם המהירה והנחושה של השוטרים מנעה את בריחתו של הפורץ.
הפתעה ביציאה: החשוד נעצר עם הרכוש הגנוב
השוטרים שהגיעו למקום הפתיעו את החשוד בדיוק ברגע שיצא מהמספרה כשבידיו השלל הגנוב. הם השתלטו עליו במהירות ועצרו אותו במקום. בחזקתו של החשוד נמצאו שני תיקים שהכילו רכוש רב שנגנב מהמספרה, מה שחיזק באופן משמעותי את החשדות נגדו בביצוע הפריצה והגניבה.
החשוד, תושב מזרח ירושלים בן 29, נעצר והועבר באופן מיידי לחקירה יסודית בתחנת משטרת תל אביב צפון. לאחר סיום חקירתו הראשונית, החליטה המשטרה לכלוא אותו, והוא צפוי להובל היום (חמישי) בפני בית המשפט השלום בתל אביב, שם תבקש המשטרה להאריך את מעצרו לצורך המשך החקירה ובירור מלוא נסיבות האירוע.
חשיבות תגובה מהירה ושיתוף פעולה עירוני
מקרה זה מדגיש את חשיבות התגובה המהירה של כוחות השיטור ואת שיתוף הפעולה האפקטיבי בין המשטרה לבין גורמי אכיפה עירוניים כמו סיירי אגף סל”ע. בזכות הערנות של הציבור והפעולה המתואמת של הכוחות בשטח, נמנעה בריחתו של החשוד והוא נתפס “על חם” עם הרכוש הגנוב. המשטרה רואה בחומרה רבה מקרי פריצה וגניבה ותמשיך לפעול במטרה להגן על בטחון התושבים ורכושם.
לגלות עוד מהאתר תל אביב - חדשות - Tel Aviv
Subscribe to get the latest posts sent to your email.