גבר כבן 60 נמצא ירוי ברחוב ביפו. מותו נקבע במקום, והמשטרה פתחה בחקירת חשד לרצח שהועברה ליחידה המרכזית.
אירוע ירי קטלני מזעזע את יפו
גבר כבן 60 נורה למוות הערב (שבת) ביפו, בנסיבות שעדיין נבדקות על ידי המשטרה בחשד לרצח. האירוע התרחש ברחוב עולי ציון. צוותי רפואה שהוזעקו במהירות לזירה נאלצו לקבוע את מותו במקום. חקירת המקרה הוטלה על היחידה המרכזית של מחוז תל אביב, אשר החלה באיסוף ממצאים ועדויות במטרה לפענח את נסיבות הירי ולהגיע לחקר האמת.
פרטי האירוע בזירה
חובשים מיחידת האופנועים של מגן דוד אדום, אליאור פיליפ ולירן אלגרבלי, הגיעו במהירות למקום האירוע. עם הגעתם, מצאו את הגבר שרוע על הכביש, בסמוך לספסל, כשהוא מחוסר הכרה ונושא פציעה חודרת בגופו. על אף מאמציהם, הפצוע לא הראה סימני חיים – ללא דופק ונשימה. לאחר בדיקה רפואית יסודית, לא נותר להם אלא לקבוע את מותו של הגבר בשל חומרת הפציעה הקטלנית. המשטרה הציבה מחסומים באזור והחלה בסריקות לאיתור מעורבים ואיסוף ראיות פורנזיות.
חקירה מקיפה נפתחת על ידי היחידה המרכזית
ההערכה הראשונית של כוחות המשטרה בזירה היא כי הרקע לאירוע פלילי, וכי מדובר ברצח. לאור חומרת האירוע, הועברה החקירה לידי היחידה המרכזית (ימ”ר) של מחוז תל אביב, יחידה המתמחה בחקירת פשעים חמורים. חוקרי הימ”ר החלו באיסוף עדויות מהשטח, סריקת מצלמות אבטחה באזור, ואיסוף מודיעין במטרה לאתר חשודים ולהבין את המניע מאחורי הרצח. פענוח מקרי רצח דורש עבודת בילוש מדוקדקת, ניתוח זירת האירוע ושימוש בכלים טכנולוגיים מתקדמים, והחקירה צפויה להיות מורכבת ורב-ממדית.
חדשות תל אביב מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו למייל: tellavivnews@gmail.com.



