השר וסרלאוף לכד חשוד בגניבה בתל אביב – צפו במרדף

חבר הכנסת יצחק שמעון וסרלאוף צילום: נועם מושקוביץ, דוברות הכנסת

שר הנגב והגליל, יצחק וסרלאוף, הבחין בגניבה בשכונת שפירא בתל אביב, רדף אחרי החשוד ועצר אותו עד להגעת המשטרה.


אירוע חריג: שר מעורב במעצר אזרחי בתל אביב

אירוע יוצא דופן התרחש אתמול (שלישי, 29 ביולי 2025) בשעות הבוקר המאוחרות, כאשר שר הנגב והגליל, יצחק וסרלאוף, נקלע למרדף רגלי אחר חשוד בגניבה בשכונת שפירא בדרום תל אביב. האירוע החל כאשר אזעקה של קורקינט חשמלי נשמעה ברחוב, וצעקות “גנב, גנב!” נשמעו מפי אחד התושבים המקומיים. השר וסרלאוף, שהיה בסמוך למקום, זיהה אדם שנמלט מהאזור כשבידיו קסדה ואבן. ללא היסוס, הוא החל לרדוף אחר החשוד, הצליח להשיג אותו לאחר מרדף קצר, ועצר אותו עד להגעת כוחות המשטרה שהוזעקו למקום. האירוע תועד והופץ ברשתות החברתיות, מה שגרר תגובות רבות בציבור.

מודעה

שכונת שפירא

שכונת שפירא בתל אביב היא שכונה ותיקה ומורכבת, המאופיינת בשילוב של אוכלוסיות שונות: תושבים ותיקים, עולים חדשים, ומהגרי עבודה. כמו שכונות דומות בדרום תל אביב, היא מתמודדת עם אתגרים חברתיים וכלכליים, ובכללם תופעות של עבריינות רכוש וסמים. גניבת קורקינטים חשמליים ואופניים חשמליים הפכה לתופעה נפוצה למדי בערי ישראל בכלל ובתל אביב בפרט, בשל קלות הגניבה והאפשרות למכור אותם בשוק המשני. התופעה פוגעת קשות בתושבים ובבעלי העסקים, ומעלה את תחושת חוסר הביטחון האישי. המשטרה פועלת באופן שוטף נגד תופעות אלו באמצעות פעולות אכיפה יזומות, מעצרים והגברת נוכחות בשטח.

מודעה

 

 

מודעה
blank

חדשות תל אביב מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו למייל: tellavivnews@gmail.com.

מודעה
blank
מודעה
blank

כתיבת תגובה

חדשות