דרמה במסיבת הסיום בתל אביב: נערים רעולי פנים פרצו לבית הספר, האירוע הופסק

רעולי פנים

אירוע מטריד ומפחיד בלב העיר: חבורת נערים הגיעה לחסל חשבונות בעיצומה של מסיבת סיום שכבת ט’. שניים מהם פרצו למתחם, בזמן שחבריהם רעולי הפנים ארבו מחוץ לשער. התלמיד שחיפשו הסתתר בשירותים והוברח על ידי אימו, נער בן 17 מהצפון נעצר

מה שהיה אמור להיות ערב מרגש ומלא שמחה עבור תלמידי שכבת ט’ בבית ספר במרכז תל אביב, הפך במהרה לזירת פחד, מרדף והתערבות משטרתית דרמטית. שני נערים פרצו בשבוע שעבר אל תוך כותלי המוסד החינוכי בעיצומה של מסיבת סיום השנה, במטרה לאתר תלמיד ולפגוע בו, בעוד חבורת נערים נוספת, חלקם רעולי פנים, ממתינה מחוץ לשערים. המסיבה הופסקה באופן מיידי, וכוחות משטרה פתחו בחקירה ועצרו חשוד ראשון בפרשה.

מודעה

המצוד במסדרונות וההימלטות דרך השירותים

האירוע החמור התרחש במהלך חגיגות סוף השנה של חטיבת הביניים. בעיצומם של הריקודים והחגיגות, נכנסו לשטח בית הספר שני נערים זרים שהחלו לסרוק את המתחם באגרסיביות. התלמיד שאותו חיפשו הבחין בהם בזמן, הבין את גודל הסכנה ומיהר לברוח ולהסתתר בתוך תא שירותים בבניין.

מודעה

צוות הנהלת בית הספר והמורים, שזיהו מיד את המתרחש והבינו כי מדובר באירוע אלימות פוטנציאלי חריג, פעלו בקור רוח ובמהירות כדי למנוע חיכוך פיזי בתוך כותלי המוסד. הצוות יצר קשר דחוף עם אימו של התלמיד, ובפעולה משותפת ומאובטחת הצליחו להבריח אותו מחוץ לשטח בית הספר ולחלץ אותו מהמקום ללא פגע.

מודעה
blank

תלמידים שנכחו במסיבה המוצפת סיפרו לאחר מכן כי החבורה האלימה חיפשה למעשה שלושה תלמידים שונים על רקע סכסוך קודם, אך הנער שהוברח היה “היעד המרכזי” שלהם. צוות בית הספר, שפעל בתושייה, זיהה את שני התלמידים הנוספים שסומנו והרחיק גם אותם למקום מבטחים לפני שהפורצים יצליחו להניח עליהם את ידם.

מסיבת השכבה הופסקה; בן 17 מהצפון נעצר

בעקבות האיום הממשי והימצאותם של נערים רעולי פנים מחוץ לשער בית הספר, הוחלט להפסיק את מסיבת הסיום לאלתר ולפזר את מאות התלמידים לבתיהם בליווי משטרתי והורים שהוזעקו למקום.

מודעה
blank

הנהלת המוסד החינוכי הגישה תלונה דחופה ורשמית במשטרה. חוקרי משטרת מחוז תל אביב שפתחו בחקירה מאומצת, הכוללת איסוף ממצאי מצלמות אבטחה וגביית עדויות, הצליחו לאתר ולעצור לחקירה חשוד מרכזי – נער בן 17, תושב צפון הארץ.

במשטרה רואים את האירוע בחומרה רבה, ומאמצי החקירה נמשכים כעת על מנת לאתר ולעצור נערים נוספים שהיו מעורבים בתכנון הפריצה המאורגנת ובהגעת חבורת רעולי הפנים לשערי בית הספר בלב תל אביב.

 

חדשות תל אביב מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו למייל: tellavivnews@gmail.com.

מודעה
blank

לגלות עוד מהאתר חדשות תל אביב TEL AVIV - TLV

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

כתיבת תגובה

חדשות

לגלות עוד מהאתר חדשות תל אביב TEL AVIV - TLV

כדי להמשיך לקרוא ולקבל גישה לארכיון המלא יש להירשם עכשיו.

להמשיך לקרוא