בלשי המשטרה תפסו את חברי החוליה, בהם שני קטינים, בשעת מעשה בדרום העיר, במתחם היכל מנורה ובצומת סביונים. ברשותם נמצאו אופנוע גנוב, כלי פריצה רבים ואמצעים טכנולוגיים.
המארב המשטרתי הלילי והמעצר בשעת מעשה בלב תל אביב
בלשי תחנת השכונות ומשטרת מחוז תל אביב ניהלו הלילה פעילות מבצעית ממוקדת ונחושה, שהובילה למעצרם של שישה חשודים בחברות בחוליית גנבי רכב מתוחכמת שפעלה ברחבי גוש דן. חברי החוליה נתפסו על ידי כוחות הביטחון ממש בשעת מעשה, כאשר הם בעיצומה של פעילות פלילית גלויה ברחובות העיר. ברשותם של החשודים נתפס אופנוע שנגנב זמן קצר בלבד לפני כן מרחוב קרליבך שבמרכז העיר, לצד כלי פריצה רבים, מחשבי רכב משוכפלים ואופנועים נוספים ששימשו אותם כדי לנוע במהירות בין הזירות השונות ולסייע להם בביצוע העבירות ובמילוט.
מרדף במספר מוקדים: המעצרים הדרמטיים מדרום העיר ועד ליהוד
הפעילות המשטרתית המורכבת התפרסה על פני מספר מוקדים במקביל, בעקבות מעקב סמוי אחר תנועותיהם של חברי החוליה. שניים מהחשודים נעצרו בסביבות חצות ברחוב ילין שבדרום תל אביב, בזמן שניסו להסתיר רכב חשוד. במקביל, שני חשודים נוספים אותרו ונעצרו במתחם היכל מנורה מבטחים שביד אליהו, שם על פי החשד תצפתו על כלי רכב פוטנציאליים לגניבה. המרדף הסתיים מחוץ לגבולות העיר, כאשר שני החשודים האחרונים בחוליה נחסמו ונעצרו על ידי ניידות משטרה בצומת סביונים הסמוך ליהוד, בעת שהיו בדרכם להימלט מהאזור עם הציוד המפליל.
חקירת החוליה המתוחכמת: שני קטינים ממעגל הפשיעה ביפו ובלוד
מחקירה ראשונית של זהות העצורים עולה כי החוליה שילבה בין עבריינים מנוסים לבין צעירים בתחילת דרכם הפלילית; בין ששת החשודים שנעצרו נמנים גם שני קטינים, בני 17 בלבד, תושבי הערים יפו ולוד. המשטרה בוחנת כעת האם חברי החוליה מעורבים בשורה ארוכה של מקרי גניבות רכב ודו-גלגלי שהתרחשו בשבועות האחרונים באזור המרכז, תוך ניצול שיטות פריצה אלקטרוניות מתקדמות. כלל החשודים הועברו להמשך חקירה אינטנסיבית במתקני המשטרה, ובהתאם לממצאים ולראויות הפורנזיות שנאספו בשטח, המשטרה תביא אותם בפני שופט בבית משפט השלום ותבקש להאריך את מעצרם לטובת המשך פעולות החקירה.
| חדשות תל אביב מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו למייל: tellavivnews@gmail.com |
לגלות עוד מהאתר חדשות תל אביב TEL AVIV - TLV
Subscribe to get the latest posts sent to your email.



