דרמה בבלומפילד: עשרות עצורים ופשיטה על אוטובוס אוהדים ביפו

קרדיט הפועל תל אביב

מאות שוטרים ממחוז תל אביב פעלו הערב באבטחת המשחק הרגיש בין הפועל תל אביב לבית”ר ירושלים. הפעילות המבצעית הניבה מעצר של 23 חשודים, תפיסת אמצעי לחימה ותקיפת קצין משטרה על ידי קטין.


היערכות שיא ותפיסת אמל”ח בטרם המשחק

כוחות גדולים של משטרת מחוז תל אביב נערכו אמש בכוחות מתוגברים סביב אצטדיון בלומפילד ביפו, במטרה לאבטח את משחק הכדורגל הנחשב לנפיץ במיוחד בין הפועל תל אביב לבית”ר ירושלים. מאות שוטרים, לוחמי יס”מ וסדרנים נפרסו במעגלי אבטחה רחבים עוד בטרם שריקת הפתיחה. במהלך פעילות מקדימה של הכוחות, נעצר לבדיקה אוטובוס שהסיע אוהדים שהגיעו ליפו. בחיפוש קפדני שנערך בתוך כלי הרכב, נדהמו השוטרים לגלות סכין וחומרים החשודים כסמים. המשטרה עיכבה את יושבי האוטובוס והבהירה כי תגלה אפס סובלנות כלפי ניסיונות להחדרת כלי נשק או חומרים אסורים למתחמי הספורט, המיועדים למשפחות וקהל שוחר ספורט.

מודעה

תקיפת קצין משטרה בשערי הבידוק

המתח סביב האצטדיון הגיע לשיא במהלך הבידוקים הביטחוניים בשערים. קטין כבן 15, שהגיע לצפות במשחק, נעצר על ידי השוטרים לאחר שעל פי החשד תקף פיזית קצין משטרה שפעל במחסום הבידוק בכניסה. האירוע החריג הסתיים במעצרו המיידי של הנער, אשר הועבר לחקירה בתחנת המשטרה ביפו. בסיום חקירתו הוחלט לכלוא את החשוד, ובמשטרה רואים בחומרה רבה כל ניסיון לפגיעה באנשי חוק המבצעים את תפקידם לשמירה על שלום הציבור. המשטרה מדגישה כי גילם הצעיר של מעורבים באירועי אלימות אינו מהווה חסינות מפני נקיטת צעדים פליליים מחמירים, במיוחד כאשר מדובר בתקיפת עובדי ציבור.

מודעה

אמצעים פירוטכנים והרחקות מהמגרשים

למרות ההיערכות המוקדמת, במהלך המחצית הראשונה של המשחק הופעלו אמצעים פירוטכנים מתוך היציעים, דבר המהווה סכנה בטיחותית חמורה לאוהדים בקהל. השוטרים וצוותי האבטחה, שנעזרו במצלמות האבטחה של האצטדיון, הצליחו לאתר שני חשודים בהפעלת האמצעים האסורים. השניים נעצרו בו במקום, הוטלו עליהם קנסות כספיים כבדים והם הורחקו מאצטדיון בלומפילד למשך 60 ימים. בסך הכל הסתכמה הפעילות המשטרתית הערב במעצרם של 23 חשודים במעורבות באירועים שונים של הפרת הסדר, החזקת חומרים אסורים ואלימות. משטרת ישראל שבה וקוראת לקהל האוהדים להשאיר את האלימות מחוץ למגרשים ולאפשר לקיום אירועי ספורט תקינים ובטוחים.

מודעה
blank

חדשות תל אביב מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו למייל: tellavivnews@gmail.com.

מודעה
blank

כתיבת תגובה

חדשות